Промислові сонячні електростанції
для власного споживання

Зменшують залежність вашого бізнесу від зростання цін на електроенергію

25 років гарантії забезпечення свого підприємства дешевшою електроенергією

Нижча собівартість виробництва, а отже вища конкурентоздатність на ринку

Рішення для складів та логістичних комплексів

Рішення для виробничих цехів, заводів та фабрик

Рішення для
комунальних закладів

Рішення для суб'єктів
сільського господарства

Рішення для
холодильних складів

Рішення для парковок
та інших накриттів

Рішення для
ТРЦ та бізнес центрів

ПОКРОКОВИЙ ПЛАН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ

консультація та
отримання даних
для розрахунку

детальна технічна
оцінка при виїзді
на об'єкт

підготовка проекту
реалізації та його
узгодження

підписання договору на необхідні проектні та будівельні роботи

постачання обладнання та підготовка об'єкту до будівництва СЕС

виконання монтажно-будівельних робіт згідно
з робочим проектом

пусконалагоджувальні
роботи та введення
СЕС в експлуатацію

узгодження та підписання договору з сервісного обслуговування СЕС

Юридичний супровід протягом всієї співпраці

ПРИКЛАДИ РОБОТИ СЕС

Доба протягом якої сонячна електростанція виробила електроенергії більше ніж спожило підприємство за цей день (за виключенням нічних годин, де споживання 100% із загальної мережі)

Пояснення: Сонячна електростанція виробила електроенергії 600 кВт*год, підприємство спожило 400 кВт, залишок генерації 200 кВт буде:

1. Обмежено спеціальним пристроєм щоб не допустит витоку залишку у загальну мережу

2.  У випадку впровадження системи net billing в Україні (планується на 2022 рік) залишок буде віддано у мережу і зараховано підприємству взаємозаліком у наступному періоді споживання

Доба протягом якої cонячна електростанція виробила електроенергії менше ніж спожило підприємство за цей день (за виключенням нічних годин, де споживання 100% із загальної мережі)

ЗАМОВТЕ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

наші експерти зателефонують
та проконсультують вас
цілком безкоштовно

НАШІ ПАРТНЕРИ

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ

НАШІ РОБОТИ

Сонячні електростанції Кам’янець-Подільський, УКРАЇНА

Сонячна електростанція (СЕС) — це інженерна споруда, що перетворює енергію сонячного випромінювання на електричну енергію. Робота генеруючої електростанції заснована на прямому перетворенні сонячної енергії в електроенергію в фотоелементах, виготовлених з напівпровідникового матеріалу (кремнію) і об’єднаних в фотоелектричні модулі.

Компанія Teplo Solar – провідний постачальник сонячних батарей по всій території України.

Ми допомагаємо людям стати незалежними від цін і частково, а то й повністю, відмовитися від централізованого розподілу комунальних благ. Використовуючи енергію сонця, яке апріорі є завжди на небі в ясний день, люди зможуть забезпечити себе безкоштовної електричною та тепловою енергією, ще й заробляти на цьому, забезпечуючи своє майбутнє.

Допомагаючи людям використовувати енергію сонця, Компанія Тепло Солар робить внесок в енергонезалежність нашої країни. Чим більше електрики надходить в мережу від приватних сонячних електростанцій, тим менше газу і вугілля знадобиться закуповувати нашій країні, а отже, вона буде більш енергетично незалежна.

Розподілена генерація локальних сонячних електростанцій, встановлених нами позитивно впливає на перетоки електричної енергії в загальній мережі. Світова спільнота визнає їх як найбільш ефективну модель функціонування енергосистеми тому, що не потрібно транспортувати електроенергію на великі відстані.

Компанія Теплосолар є однією з кращих у своїй галузі, тому що ми якісно і обдумано підходимо до виконання завдань які стоять перед нами.

Купити сонячні батареї

Придбати все устаткування для сонячних електростанцій в Teplo Solar – це вірне рішення. Ми пропонуємо широкий вибір продукції найпровідніших виробників з якими працюємо без посередників.

Наша команда старанно проведе дослідження потреб споживача енергії та запроектує найкращі рішення, що відповідатимуть по ціні та якості. Весь колектив Компанії Теплосолар злагоджено працює над тим, щоб сонячна енергія прийшла до вас в будинок, зробила його комфортніше, чистіше і в повному сенсі цього слова світліше. Використовуючи сонце з нашою допомогою, ви завжди будете мати гарячу воду для своїх потреб, більшу частину року плавати в басейні, користуватися різними побутовими приладами. І все це — безкоштовно! Для того, щоб все було саме так, ми багато і плідно працюємо. Наші фахівці постійно навчаються, щоб всі наші нові технічні та наукові напрацювання відповідали європейським і світовим стандартам. Ми відстежуємо всі світові технічні новинки і сміливо впроваджуємо їх — для підвищення ефективності роботи сонячних енергосистем. Тим самим Компанія сприяє підтримці науково-технічного потенціалу країни.